Cégadatbázis

Bartolák és Társai Kft.

Bartolák és Társai  Kft.
Irodatechnika, Számítástechnika és Szerviz

Társaságunk 1991 évben alakult, jelenleg 18 fővel békéscsabai, orosházi és szarvasi telephelyeinken működünk.


1996 óta Békés megye kizárólagos RICOH márkaképviselete, 2005 óta SAMSUNG hivatalos partner vagyunk.


Fő profilunk az irodatechnikai gépek bérbeadása és a hozzájuk kapcsolódó szerviztevékenység. Miért pont a bérlés?

- A bérleti díj olcsóbb, mint a beruházás. A beruházásként megvásárolt eszköz az éves amortizáció arányában csökkenti az adóalapot, míg a bérleti díj teljes nettó értéke egy összegben, havonta leírható költségként. Nincs szükség bevételezésre, nyilvántartásra, leltározásra és értékcsökkenés elszámolásra.

- Nincs szükség nagy összegű tőkebefektetésre. Irodatechnikai eszközök gyors elavulása folyamatos beruházást igényelnek. Szolgáltatásunkkal nem kell komoly tőkét fordítani az eszköz beruházásba.

- Egyszerű, gyors - nem kell bankgarancia, nincs szükség önerőre. A hitelből megvalósított nagy összegű beruházások esetén szükség van bankgaranciára, eredmény kimutatásra, különböző igazolásokra, jelentős önerőre, és fedezetre a hitelkérelem költségeire. Velünk könnyedén, gyorsan hozzájuthat nagy értékű irodai eszközökhöz, időt és pénzt megtakarítva.

- Előre kalkulálható költségek. A díjakat a bérleti futamidő végéig garantáljuk. A bérlethez tartozó üzemeltetési szerződés meghatározott havi díjért biztosítja a készülékek zökkenőmentes működését, váratlan, nagy összegű kiadások nélkül.

- Korszerű eszközök. Termékeink által mindig a legkorszerűbb gépekkel dolgozhatnak, hisz a gyors technikai fejlődés miatt egy-, de legfeljebb kétéves korukban a gépek felújításra szorulnak, s a három éves amortizációs időszak végére teljesen értéktelenné válnak.

Ezen felül kínálatunkban szerepelnek fénymásológépek, nyomtatók, telefaxok, multifunkcionális berendezések, irodaszerek, számítógépek és a működtetésükhöz szükséges kellékanyagok, részegységek, alkatrészek és a hozzájuk kapcsolódó szerviztevékenység.

További számítástechnikai szolgáltatásaink:
- Komplett konfigurációk és alkatrészek értékesítése, garanciaidőn belüli és túli szervizelése
- Nyomtatók, multifunkciós készülékek értékesítése, garanciaidőn belüli és túli szervizelése
- Szoftverek értékesítése, igény szerint telepítése
- Hálózatok kiépítése, karbantartása, hálózati eszközök forgalmazása
- Szakvélemény kiállítása biztosítók részére
- Számítástechnikai szaktanácsadás

Fontosnak tartjuk, hogy Ügyfeleink részére egy üzletben nyújtani tudjuk irodáik műszaki berendezéséhez szükséges - munkájukat megkönnyítő – termékeinket és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásainkat.

http://www.bestirodatechnika.hu
http://www.bestwebshop.hu

+3666442614
+3666520960
5600
Szarvasi út 57.
  • Bartolák és Társai  Kft.
  • Bartolák és Társai  Kft.

Üzenet küldése a cégnek

Bartolák és Társai Kft.


Print Friendly, PDF & Email