Cégadatbázis

Rendezés: CégnévIrányítószám
AMAKSZ Kft
AMAKSZ Kft
Szakmailag felkészülten és elkötelezetten a munka és az Ön, illetve Cége elvárása iránt, várjuk megbízását ipari kapu, ipari gyorskapu, automata ajtó, sorompó, szekcionált garázskapu, kapunyitó automatika, parkoló rendszer, biztonsági rács és beléptető rendszerek telepítésével kapcsolatban.


Olyan megoldást kínáljunk közösen együtt gondolkodva az ügyfeleinkkel, amelyek segítségével hosszú éveken keresztül élvezhetik a megbízható, kíváló minőségi termékeket. Számunkra fontos, hogy vásárlóink, megbízóink színvonalas kiszolgálást kapjanak, mert az egyik legnagyobb érték a visszatérő és elégedett ügyfél. Garázskaput, kapunyitó automatikát, ipari kaput, gyorskaput, automata ajtót és sorompót vagy beléptető rendszert vásároljon vagy telepítettsen a szakértőtől.


kaputechnika
+36703726119
1221
Budapest, Kossuth Lajos utca 84.
Igen
ANIPHARMA Állatgyógyszertár Hálózat
Állatgyógyszertárak (Állatpatikák), állatorvosi rendelők üzemeltetése


1991-ben alapított cégünk állatgyógyászati készítmények (gyógyszerek, oltóanyagok), vitaminkészítmények, takarmánykiegészítők, fertőtlenítőszerek, légy- és rágcsálóirtószerek, állatgyógyászati műszerek, felszerelések, állattartási eszközök forgalmazásával foglalkozó nagy- és kiskereskedelmi vállalat. Állatpatikáinkban szaktanácsadással segítjük az állattartókat, emellett több településen állatorvosi rendelőt is működtetünk. A vállalat központja Békéscsaba, itt található nagykereskedelmi logisztikai központunk is.


+3666451060
+3666451852
5600
Szerdahelyi u. 2.
Igen
APTUS Kft.
APTUS Kft.
Forgácsolás, gépalkatrész gyártás


Gyártás és szolgáltatás, egyedi gépalkatrész gyártás, egyedi alkatrész javítás és felújítás, gyártóberendezés és gyártószerszám, készülék (élelmiszer-, műanyag-, fém-, fa- és kerámiaipar), szerszám élezés, esztergálás, horony vésés, marás, palástköszörülés, köszörülés, tengely, fogaskerék, lánckerék, ferde és ívelt fogazás, nyomdahenger, hypoid csigakerék, csiga, csigakerék, belső koszorú, trapéz fogasléc, ékpálya, tüske, persely és perselyezés.


+66540280
+66540280
5600
Békéscsaba, Békési út 50.
AT B.T.
AT B.T.
Irodaszer kis és nagykereskedelem, országos kiszállítással.

Cégünk 1991 óta foglalkozik irodaszerek forgalmazásával. Elsősorban nagykereskedelmi tevékenységet végzünk, de kiszolgálunk cégeket és viszonteladókat is. Saját import termékeinkkel biztosítjuk a megfizethető árat, mely kiváló minőséggel is társul. Országos kiszállítást vállalunk futárszolgálat igénybevételével, valamint a helyi megrendeléseket gépjárművekkel szállítjuk házhoz. Kínálatunk folyamatosan bővül és rendszeres akciókkal, kedvezményekkel várjuk vevőinket.

+3666447640
+3666447640
5600
Békéscsaba, Dózsa Gy. út 17.
Autóút Autósiskola
Járművezetés oktatása
Járművezetés oktatása.
+36705282524
5600
Békéscsaba Wagner utca 65/1.
Bartolák és Társai  Kft.
Irodatechnika, Számítástechnika és Szerviz

Társaságunk 1991 évben alakult, jelenleg 18 fővel békéscsabai, orosházi és szarvasi telephelyeinken működünk.


1996 óta Békés megye kizárólagos RICOH márkaképviselete, 2005 óta SAMSUNG hivatalos partner vagyunk.


Fő profilunk az irodatechnikai gépek bérbeadása és a hozzájuk kapcsolódó szerviztevékenység. Miért pont a bérlés?

- A bérleti díj olcsóbb, mint a beruházás. A beruházásként megvásárolt eszköz az éves amortizáció arányában csökkenti az adóalapot, míg a bérleti díj teljes nettó értéke egy összegben, havonta leírható költségként. Nincs szükség bevételezésre, nyilvántartásra, leltározásra és értékcsökkenés elszámolásra.

- Nincs szükség nagy összegű tőkebefektetésre. Irodatechnikai eszközök gyors elavulása folyamatos beruházást igényelnek. Szolgáltatásunkkal nem kell komoly tőkét fordítani az eszköz beruházásba.

- Egyszerű, gyors - nem kell bankgarancia, nincs szükség önerőre. A hitelből megvalósított nagy összegű beruházások esetén szükség van bankgaranciára, eredmény kimutatásra, különböző igazolásokra, jelentős önerőre, és fedezetre a hitelkérelem költségeire. Velünk könnyedén, gyorsan hozzájuthat nagy értékű irodai eszközökhöz, időt és pénzt megtakarítva.

- Előre kalkulálható költségek. A díjakat a bérleti futamidő végéig garantáljuk. A bérlethez tartozó üzemeltetési szerződés meghatározott havi díjért biztosítja a készülékek zökkenőmentes működését, váratlan, nagy összegű kiadások nélkül.

- Korszerű eszközök. Termékeink által mindig a legkorszerűbb gépekkel dolgozhatnak, hisz a gyors technikai fejlődés miatt egy-, de legfeljebb kétéves korukban a gépek felújításra szorulnak, s a három éves amortizációs időszak végére teljesen értéktelenné válnak.

Ezen felül kínálatunkban szerepelnek fénymásológépek, nyomtatók, telefaxok, multifunkcionális berendezések, irodaszerek, számítógépek és a működtetésükhöz szükséges kellékanyagok, részegységek, alkatrészek és a hozzájuk kapcsolódó szerviztevékenység.

További számítástechnikai szolgáltatásaink:
- Komplett konfigurációk és alkatrészek értékesítése, garanciaidőn belüli és túli szervizelése
- Nyomtatók, multifunkciós készülékek értékesítése, garanciaidőn belüli és túli szervizelése
- Szoftverek értékesítése, igény szerint telepítése
- Hálózatok kiépítése, karbantartása, hálózati eszközök forgalmazása
- Szakvélemény kiállítása biztosítók részére
- Számítástechnikai szaktanácsadás

Fontosnak tartjuk, hogy Ügyfeleink részére egy üzletben nyújtani tudjuk irodáik műszaki berendezéséhez szükséges - munkájukat megkönnyítő – termékeinket és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásainkat.

http://www.bestirodatechnika.hu
http://www.bestwebshop.hu

+3666442614
+3666520960
5600
Szarvasi út 57.
Bau Global sro
Bau Global sro
Tetőfedés, tetőszigetelés, tetőfelújítás halasztott fizetéssel is.


A Tetőző vállalkozás vállal tetőfedést, tetőszigetelést, tetőfelújítást, akár halasztott fizetési lehetőséggel, amit cégünk kínál és nem bank. Közel 30 éves szakmai múlttal és 3500+ átadott tetővel a hátunk mögött biztos lehet abban, hogy egy szakmailag felkészült tetőfedő céget bíz meg amikor a Tetőző vállalkozást keresi fel.


+36702759175
5600
Almáskerti Ipari Park 6/3
Igen
Baukó Trans Kft.
Közúti áruszállítás.


Közúti áruszállítás.


+36209417891
5600
Békéscsaba, Őszi u. 6241/35.
Igen
Békésplaszt Kft.
A Békésplaszt Kft. 1991 óta áll fóliatermékeivel az ipar, a mezőgazdaság és a lakosság szolgálatában.


Termékeink jó minőségét megbízható gépparkunk és törzsgárda dolgozóink szakértelme biztosítja. Tekintse meg termékeinket, kérjen árajánlatot, legyen a partnerünk!


+3666447510
+3666447510
5600
Békéscsaba, Szerdahelyi út 2/a.
Békésplaszt-Food Kft.
Sütő, cukrász, gasztronómiai alapanyag nagykereskedelem.


Sütő, cukrász és gasztronómiai alapanyagokat forgalmazunk. Üzletünk Békéscsabán az Orosházi út 61. szám alatt található.


66/440-305
66/440-305
5600
Békéscsaba Orosházi út 61.
Print Friendly, PDF & Email