Cégadatbázis

Egyéb építmény építése

Rendezés: CégnévIrányítószám
AMAKSZ Kft
AMAKSZ Kft
Szakmailag felkészülten és elkötelezetten a munka és az Ön, illetve Cége elvárása iránt, várjuk megbízását ipari kapu, ipari gyorskapu, automata ajtó, sorompó, szekcionált garázskapu, kapunyitó automatika, parkoló rendszer, biztonsági rács és beléptető rendszerek telepítésével kapcsolatban.


Olyan megoldást kínáljunk közösen együtt gondolkodva az ügyfeleinkkel, amelyek segítségével hosszú éveken keresztül élvezhetik a megbízható, kíváló minőségi termékeket. Számunkra fontos, hogy vásárlóink, megbízóink színvonalas kiszolgálást kapjanak, mert az egyik legnagyobb érték a visszatérő és elégedett ügyfél. Garázskaput, kapunyitó automatikát, ipari kaput, gyorskaput, automata ajtót és sorompót vagy beléptető rendszert vásároljon vagy telepítettsen a szakértőtől.


kaputechnika
+36703726119
1221
Budapest, Kossuth Lajos utca 84.
Igen
Bau Global sro
Bau Global sro
Tetőfedés, tetőszigetelés, tetőfelújítás halasztott fizetéssel is.


A Tetőző vállalkozás vállal tetőfedést, tetőszigetelést, tetőfelújítást, akár halasztott fizetési lehetőséggel, amit cégünk kínál és nem bank. Közel 30 éves szakmai múlttal és 3500+ átadott tetővel a hátunk mögött biztos lehet abban, hogy egy szakmailag felkészült tetőfedő céget bíz meg amikor a Tetőző vállalkozást keresi fel.


+36702759175
5600
Almáskerti Ipari Park 6/3
Igen
MÁK Plusz Kft.
MÁK Plusz Kft.
építmények bontása, bontott építőanyag telep üzemeltetés,


Építmények bontása, bontott építőanyag telep üzemeltetése, közintézmények, ipari-, kereskedelmi-, családi épületek, házak felújítása, energetikai korszerűsítése.


+36305954161
5600
Békéscsaba, Mazán László u. 18.
Igen
Print Friendly, PDF & Email