Cégadatbázis

Reklám, piackutatás

Rendezés: CégnévIrányítószám
M-Design
M-Design

Az M-Design 2003-ban alakult. Azóta több, mint száz weboldalt indítottunk el, és legalább 50 arculatot terveztünk, sok hazai és külföldi céggel dolgozunk együtt.


Az M-Design Stúdió 2003-ban kezdte meg működését, az 1999-ben alakult Web-Express Egyéni Vállalkozás és a 2002-ben jogutódként üzemelő Weol Internet Kft. leszármazottjaként. Cégünk jelen formájában 2007. óta webdesign tevékenységet, nyomdai előkészítést, grafikai szerkesztő munkát végez, mely létjogosultságát megfelelő és meggyőző referenciák támasztanak alá. Úgy gondoljuk, minden vállalkozásnak szüksége van hiteles megjelenésre, egyéniségre, mert ez az, ami kiállja az idő próbáját. Portfóliónkban szerepelnek weboldalak, webáruházak, logók, arculattervek és csomagolások.


Stúdiónk nyitott környezet, amely teret ad a gondolatoknak, a kreativitásnak, a játéknak. Nálunk fontos a csapatmunka, a jó hangulat és a közös gondolkodás. Ugyanerre az együttműködésre törekszünk ügyfeleinkkel is. Győződj meg róla személyesen, dolgozzunk együtt következő projekteden!

+36303396328
5600
Békéscsaba Bartók Béla út 37/A.
Soul Media Hungary
WEB DESIGN
REKLÁM ÉS ARCULAT TERVEZÉS
FOTÓ, VIDEÓ, ANIMÁCIÓ, GRAFIKACélunk nagyon egyszerű. A piaci áraknál lényegesen olcsóbb és egyszerűbb megoldások megteremtése az ügyfeleink számára. Legyen ez egy weboldal vagy grafika, dekor, technikai, látványtechnikai vagy bármilyen más médiával kapcsolatos feladat. Minden esetben bizalommal fordulhatsz hozzánk.


+36702833387
5600
Igen
Print Friendly, PDF & Email