Ipar napjai kiállítás

Virtuális ipar napjai

Nemzetközi ipari szakkiállítás
Időpont: 2021. június 15-18.

Virtuális ipar napjai

Az idei év a pandémia miatti sorozatos korlátozásokról szólt, ami a gazdasági szereplők életét is nagyban nehezítette. Már egy éve, hogy gyakorlatilag minden kiállítás elmarad, illetve az online térbe kerül át. Így van ez a nagy sikerű budapesti Ipar Napjai nemzetközi ipari szakmai kiállítással is. Ebben az évben a kiállítást virtuális formában szervezi meg a HUNGEXPO 2021. június 15-18 között.

Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója idén rendhagyó módon a fizikai rendezvény helyett az online térben valósul meg.

Az üzleti élet nem áll le, csak a személyes tárgyalások helyett egy digitális platformra helyeződik át. A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók, illetve potenciális partnerek számára.

Regisztráljon Ön is és tekintse meg díjmentesen a virtuális szakkiállítást!

Kattintson ide!

Virtuális kiállítás
Az iparági szereplők az új technológia segítségével egy időben adhatnak és kaphatnak információt, személyre szóló ajánlatokat vagy letölthető anyagokat termékekről, szolgáltatásokról, melyek alapján döntést hozhatnak beruházásaikról, üzleti együttműködési megállapodásaikról.

line

Kapcsolódó hivatkozás:

https://iparnapjai.hu/latogatoknak/virtualis-kiallitas/

Print Friendly, PDF & Email